За Нас

Добре дошли в нашият онлайн магазин Allfragrances

Тук ще откриете голямо разнообразие от оргинални маркови продукти. Ние се стараем да предоставим на нашите клиенти лесно и бързо пазаруване онлайн а ниските цени и удобният дизайн, ще превърнат вашата покупка в истинско удоволствие.

В нашият сайт ще откриете над 800 продукта от над 40 известни модни марки. Целта ни е да създадем удобство по време на пазаруването на нашите клиенти, поради което сме разделили парфюмите в отделни категории. Когато изберете търсената от Вас категория, ще можете да изберете измежду марките. Пазаруването в Allfragrances.eu e бързо, лесно и удобно. Може да филтрирате продуктите по марка и цена, както и да сравнявате два или повече продукта. В нашият магазин може да откриете кратка инфрмация за всяка марка, както и за всеки продукт. Няколко реални снимки ще дадат по-подробна информация за това как изглежда продукта а по описанието, ще добиете представа за състава на уханието. Лесно можете да добавяте продукти в количката, продължавайки с разглеждането в сайта. Когато поръчвате, регистрацията не е задължителна, необходимо е само да попълните данните си – адрес, имена и телефон, като може да оставите и коментар за поръчката. Наш служител ще се свърже с вас в рамките на 24 часа, за да уточните подробности около доставката. Ако желаете да получите поръчката си на точно определена дата, може да уведомите нашият служител за това.

Нашата задача е клиентите ни да се насладят максимално на пазаруването, като им предоставим висококачествени продукти на достъпни цени, бърза доставка и коректност. Удобният дизайн ще направи пазаруването Ви лесно като детска игра!

Може да се свържете с нас за въпроси в live-чата, на тел: 0897/ 35-36-35 или на email: [email protected], където ще се запознаете с актуалните ни промоции и най-нови продукти. 

Екипът на Allfragrances.eu Ви желае приятно пазаруване!

Сравнение на продукти